Вінничанин завоював «золото» Міжнародного боксерського турніру в Сербії
13:00 22.09.2022
272

Днями у Сербії закінчився один з найбільш престижних Міжнародних боксерських турнірів серед молоді «Золота рукавичка Воєводини». У збірній України під наставництвом Олега Кудінова виступав й вінничанин Олександр Яровий.

Про це повідомялє Вінницька міська рада.

За результатами змагань у ваговій категорії до 63, 5 кг, Олександр отримав золото. На шляху до найвищої сходинки п’єдесталу йому довелось подолати представників Казахстану, Індії, Швеції. А у фіналі наш боксер у запеклому поєдинку переміг діючого Чемпіона Азії з Індії.

«Без перебільшення, але це був дійсно яскравий виступ Олександра. Як найкраще мої слова підтверджують перемоги над такими потужними суперниками, які були на шляху Олександра до золотої нагороди. Загалом змагання пройшли на найвищому організаційному та змагальному рівнях. Цей турнір став черговим етапом підготовки до Чемпіонату світу, який стартує 16 листопада в Іспанії», - відзначив тренер чемпіона Денис Осадчук.

Довідка:

Олександр Яровий – діючий Чемпіон Європи з боксу 2022 року серед молоді у ваговій категорії до 63,5 кг. Золоту нагороду представник Вінниччини здобув на Континентальній першості у столиці Болгарії -Софії, у квітні поточного року.

Наразі спортсмен готується підтвердити свій високий клас на Світовій першості, яка пройде в листопаді 2022 року у Іспанії.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також