Вінницькі спортсмени здобули 21 медаль на відкритому чемпіонаті України
16:00 12.02.2024
266

Львів приймав відкритий чемпіонат України з кульової стрільби з 5 по 10 лютого, залучивши 260 спортсменів із 13 областей країни, повідомляє Відділення НОК у Вінницькій області.

У змаганнях виступали атлети з вінницьких спортивних шкіл, зокрема КЗ «Вінницька обласна ДЮСШ стрільби» та МК ДЮСШ «Вінниця», які здобули 21 медаль, у тому числі 7 золотих, 1 срібну та 13 бронзових.

Вінницька команда показала високі результати, зайнявши третє місце в загальнокомандному заліку серед учасників з усієї країни.

Серед переможців у стрільбі з гвинтівки виявилися Вікторія Павлюк, Софія Добржанська та Анна Коник, а Анастасія Жученко перемогла у стрільбі по рухомій мішені. У командних змаганнях Жученко, Діана Поплавська та Яна Обертинська також завоювали "золото".

Леонід Левченко виборов "срібло" в стрільбі по рухомій мішені, а разом з Михайлом Григор'євим та Максимом Вакарчуком в командних вправах отримав "золото" і "бронзу".

Команда дівчат у складі Каріни Заіченко, Поліни Заіченко та Тетяни Гуменної здобула "бронзу" у стрільбі з пістолета, підтверджуючи високий рівень підготовки вінницьких спортсменів.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa