ДТП на Вiнниччинi: копи розслiдують обставини аварiї за участю нетверезого правоохоронця
09:30 14.12.2021
366

Неподалiк Вiнницi сталася ДТП за участю правоохоронця. Найймовiрнiше чоловiк був на пiдпитку. За даним фактом розпочало  службове розслiдування. Полiцейський Вiддiлу полiцiї №2 Вiнницького районного управлiння полiцiї, який перебував за кермом, вiдсторонений вiд виконання службових обов’язкiв.  

Про це повiдомили у пресслужбi полiцiї.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 грудня близько 23:30 на вiдрiзку автодороги смт. Стрижавка – Вiнниця. Полiцейський, перебуваючи поза службою, на власному автомобiлi «БМВ», допустив зiткнення з автомобiлем «ВАЗ 21 099», що рухався у попутному напрямку. ДТП задокументовано слiдчо-оперативною групою полiцiї, на мiсце подiї викликано працiвникiв ДБР. У результатi автопригоди водiй «ВАЗ 21099» отримав тiлеснi ушкодження та доставлений у лiкарню.
Кермувальник «БМВ», який  за зовнiшнiми ознаками перебував у станi сп’янiння, вiд освiдування на  «Драгерi» вiдмовився, - йдеться в повiдомленнi вiдомства.

Зазначимо, територiальне управлiння ДБР вiдкрило кримiнальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами). 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також