На Вінниччині почали ліквідовувати наслідки ракетно-бомбового удару перших днів війни
09:10 08.05.2023
548

На Вінниччині почали ліквідовувати наслідки ракетно-бомбового удару  по регіону, які ворог здійснив на початку війни. Небезпечні залишки знищуватимуть на полігоні під Калинівкою. Роботи вже розпочалися - перші вибухи пролунали  минулої п‘ятниці.

Про це повідомляє Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної військової адміністрації.

В адміністрації також зазначили, що планові вибухові роботи проводитимуть двічі у місяць у проміжку часу між 12:00 та 13:00. Тож просять мешканців області та тих, хто пересувається автомобільним чи залізничним транспортом у цьому регіоні, зберігати спокій.

Почувши незначні вибухи у визначені дні та у зазначений проміжок часу, населенню не варто турбуватися, адже заходи по знешкодженню проводитимуться фахівцями інженерної та мінно-вибухової справи і будуть абсолютно безпечними для навколишніх населених пунктів.  Просимо громадян взяти цю інформацію до уваги та зберігати спокій, - йдеться в інформації.

Відлуння вибухів, які матимуть невелику потужність, може бути чутно у Вінниці, Калинівці, Вінницькому та Хмільницькому районах.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також