На Вінниччині судитимуть директора агрофірми
10:37 08.09.2023
459

На Вінниччині керівник агрофірми відповідатиме за самовільне зайняття землі. Могилів-Подільська окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом самовільного зайняття земельної ділянки.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури

За даними слідства, директор одного із сільськогосподарських товариств з обмеженою відповідальністю самовільно зайняв 3 земельні ділянки загальною площею понад 43 га, на якій вирощував різні сільськогосподарські культури для отримання власного прибутку, - йдеться в інформації.

Земельна ділянка, яку використали під землеробство знаходиться у комунальній власності Ямпільської міської ради Вінницької області. Тож її використання без відповідного рішення органу місцевого самоврядування та оформлення належних правовстановлюючих документів карається законом.

Таким чином аграрій завдав державі збитки у сумі майже 455 тис. грн.

У прокуратурі зазначають, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося відділенням поліції № 1 Могилів-Подільського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.
 
 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також