На Вінниччині водій отримав протокол і кримінальне провадження
10:35 09.04.2024
331

На Вінниччині водій  спробував «відкупитись» від поліцейських. Патрульні склали протокол на чоловіка, слідчі задокументували правопорушення. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінниччини.

У Вінницькому районі інспектори сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 3 зупинили водія Renault Trafic за порушення правил дорожнього руху. В ході перевірки документів правоохоронці помітили у 40-річного вінничанина ознаки алкогольного сп’яніння. Результат освідування керманича показав наявність в його організмі понад 2,0 проміле алкоголю.- йдеться в інформації.

Коли чоловік зрозумів, що  на нього чекає протокол, вирішив, відкупитися. Патрульні повідомляють, що під час документування адмінправопорушення водій  поклав у службовий автомобіль  більше ніж 7 000 гривень.

Стосовно водія поліцейські склали протоколи за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 130 Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідством розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також