На Вінниччині зібрали кошти на обладнання для виготовлення дронів
11:15 03.06.2024
288

У День захисту дітей в Калинівці, що на Вінниччині, відбувся фестиваль «Країна щасливих дітей». В ході благодійного заходу виступили майже 100 творчих колективів. Тож не дивно, що тисячі калинівчан відвідали свято.

Під час акції зібрали 35 тисяч гривень, кошти підуть на обладнання для виготовлення дронів. Також частину суми перерахують на лінкування онкохворих дітей.

Про це йдеться на сторінці організаторів у соціальній мережі FB

Ми презентували майже 100  творчих  виступів, серед них: вокальний ансамбль «Чарівниці», зразковий народний колектив «Веселики», Калинівська музична школа,  танцювальні та гімнастичні студії, рок-гурти та учасник Голос країни, наш земляк – Владислав Хохла», - розповіла Олександра Яремчук.

Під час  свята зібрали понад 35 тис грн благодійних коштів і, за словами організаторів, вже закуплено на 17 тис грн обладнання з виготовлення дронів для ЗСУ, а решту коштів буде передано на лікування хворих дітей.

Учасники свята  поділились думками.

До дня захисту діток організовано  яскравий святковий захід. Також допомога нашим ЗСУ . Щиро їм дякуємо за те, що можемо хоч трішки подарувати радості нашим діткам в такий неспокійний час. Ворога переможемо разом, - Сніжана Савчук, жителька Калинівки

Місцеві підприємці, які  презентували свої послуги також розповіли про свої враження.

«На кожному святкуванні я навіть не встигаю розкласти місце роботи, як вже стоїть черга. Так було і сьогодні,на благодійному заході ,що проходив на території парку Агромашу. Люди мали можливість кинути скільки бажають за потрібне чим разом зі мною долучились до збору  хворим дітям та для ЗСУ. Віддала 100%заробітку. Дякую усім!”, -  Юлія Вікторівна,  майстриня боді-арт, учасниця й спонсор свята.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також