Небайдужі вінничани допомогли патрульним скласти чотири адмінматеріали на винуватця ДТП
11:12 20.08.2024
331

Завдяки оперативній реакції містян, патрульні склали чотири адміністративні матеріали на водія, який, ймовірно, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вчинив ДТП. Інцидент стався на вулиці Якова Шепеля, де водій автомобіля Dacia Lodgy зіткнувся з двома припаркованими машинами та намагався втекти з місця події.

Один із очевидців, який зателефонував на лінію 102, повідомив патрульним, що слідував за порушником і вказав його місцезнаходження на провулку Костя Широцького. Патрульні негайно прибули за зазначеною адресою, де виявили винуватця ДТП і свідка події.

Під час спілкування з водієм, патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проте чоловік відмовився від проходження огляду на алкотестері. У результаті на 40-річного водія автомобіля Dacia Lodgy були складені протоколи за статтями 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), 122-4 (Залишення місця ДТП) та постанова за частиною 1 статті 126 (Непред'явлення посвідчення водія) КУпАП.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також