Нічний рейд на Хмельницькому шосе: патрульні затримали водія з алкоголем у 11 разів вище норми
15:02 31.08.2024
263

Вночі 30 серпня патрульні поліцейські на вулиці Хмельницьке шосе затримали водія автомобіля Renault Megane, який грубо порушив правила дорожнього руху. 25-річний чоловік проїхав на заборонний сигнал світлофора, що привернуло увагу правоохоронців. Інспектори негайно подали сигнал про зупинку, щоб перевірити водія. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Патрульної поліції.

Під час перевірки патрульні помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Для підтвердження підозр чоловіку запропонували пройти тест на алкотестері "Драгер". Результати вразили всіх присутніх: у крові водія виявили 2,11 проміле алкоголю. Це майже у 11 разів перевищує допустиму норму, що вказує на серйозний рівень сп'яніння.

На порушника було складено два адміністративні протоколи: за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ч. 2 ст. 122 КУпАП (Проїзд на заборонний сигнал світлофора). Водію тепер загрожує позбавлення права керування транспортними засобами на тривалий термін, а також чималий штраф.

Автор: Марія Петренко
Читайте також