Поліція Вінниччини успішно повернула до дому 7 зниклих дітей за вихідні
15:07 25.09.2023
266

На вихідних, поліція Вінниччини успішно розшукала та повернула додому 7 зниклих дітей. На щастя, жодна дитина не стала жертвою злочину, і наразі всі вони знаходяться вдома, під наглядом своїх батьків. Про це повідомляє пресслужба поліції Вінниччини.

Варто зазначити, що 24 вересня повідомляли про пошуки 12-річної дівчинки, яка попередньо виїхала з села Ободівка Гайсинського району в напрямку до міста Бершадь. Дівчинку так і не було знайдено в пункті призначення. Про зникнення дитини було повідомила матір.

У пошуках дівчинки брали участь поліцейські району та обласного рівня, кінологи, оперативні служби, поліцейські превентивної групи та ювенальної поліції.

З'ясувалося, що у день зникнення, дівчинку посадила на автобус її вихователька, і її брат мав зустріти у Бершаді. Проте дівчинка вийшла з автобуса раніше потрібної зупинки та вирішила пішки повернутися назад до Ободівки. Поліцейські знайшли її та доставили до батьків.

Також, протягом вихідних, правоохоронці успішно розшукали та повернули додому ще шістьох дітей всього за годину після отримання повідомлення про їх зникнення.

Пам'ятайте, що в разі зникнення дитини важливо не зволікати, а негайно повідомити на спецлінію 102. Ми також закликаємо батьків бути уважнішими та більш обережними щодо своїх дітей.

Читайте також