Розважали та дарували подарунки - на Віниччині правоохоронці попіклувались про дітей, які потребують додаткової допомоги
09:35 01.09.2023
266

Напередодні нового навчального року вінницькі копи зібрали майже триста шкільних наборів. Правоохоронці також організували для дітей цікаве дозвілля з атракціонами, розвагами та іграми. На завершення заходу малечі роздали шкільне приладдя.

Про це повідомляють в обласному главку поліції Вінницької області.

 

Напередодні 1 вересня у Вінниці ювенальні поліцейські та волонтери провели день із дітками, які потребують додаткової підтримки та допомоги.

33 вихованці комунального закладу «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» провели день із ювенальними поліцейськими у Центральному міському парку Вінниці. Дітки смакували піцу, катались на атракціонах, побували у лазер-клубі, отримали від поліцейських зібрані на благодійній акції «Готуємось до школи разом» канцелярські набори, одяг та рюкзаки. Малечу розважали аніматори та ювенальні поліцейські, - йдеться в інформації.

Зазначимо, з 25 по 30 серпня на території Вінницької області проходила акція «Готуємось до школи разом», під час якої поліцейські, волонтери та небайдужі люди збирали канцелярське приладдя для майбутніх школярів.

Спільними зусиллями вдалось скласти 286 шкільних наборів для дітей, які врятувались від війни, синів і доньок захисників та захисниць, малечі, родини яких опинились у складних життєвих обставинах.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також