У Вінниці до осені завершать ремонт хостелу для безхатченків
10:08 10.07.2023
337

У Вінниці восени «відкриє двері» притулок, де безхатченки зможуть переночувати, помитися та випрати одяг. Також у закладі працюватимуть медики та психологи. Крім того безхатченки зможуть отримати правову допомогу. Зокрема, мова йде про відновлення документів.

Про це повідомляє пресслужба ВМР.

У Вінниці виділять 431 тисячу гривень на проведення поточного та капітального ремонту приміщення, яке використовуватиметься для надання притулку, зокрема у нічний час, людям, які не мають власного даху над головою або перебувають у кризовій ситуації, - йдеться в інформації.

Зазначимо, що роботи на об’єкті розпочались ще у минулом році, в будинку  зробии нову підлогу, встановили пластикові вікна та вхідні двері. Також  до майбутньогохостелу провели комунікації – проклали водогін та відремонтовали колодязь.

У профільному департаменті зазначають, що було закуплено меблі та побутову техніка: двоярусні ліжка, стільці та столи, холодильник, пральна та сушильна машина, матраци та комплекти білизни.

Заклад розрахований на 30 місць, із відокремленими кімнатами для чоловіків та жінок.  Відкрити заклад планують уже восени.

Очільниця департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войтко зазначає, що .

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також