У Вінниці недобросовісні асенізатори вилили нечистоти у водойму
11:45 14.06.2024
357

У Вінниці в озеро, яке знаходиться у межах міста, злили нечистоти. Вінничани, які мешкають біля водойми, поскаржились  до відповідних міських служб.  Інспектори муніципальної варти та представники асоціації органів самоорганізації населення виїхали на місце. Вони перевірили прилеглі будинки і зробили висновок, що забрудення мало локальний характер.

Про це повідомляють у ВМР.

Днями надійшло звернення від жителів вулиці Пластова, які скаржились на забруднення нечистотами ближнього озера. На місце відразу виїхали представники Асоціації органів самоорганізації населення міста на чолі із її очільницею Наталією Панчук. Спільно із фахівцями Муніципальної варти ретельно обстежили навколишні домоволодіння, джерела забруднення не виявили, позаяк довкола каналізування централізоване та працює справно, - йдеться в інформації.

Наталія Панчук зазначає, що у випадку з вулицею Пластовою, витік мав локальний характер і нових забруднень озера не зафіксовано.

Вона також наголошує, що лише спільними зусиллями можна «зловити» порушника, який зливає нечистоти.

Однак ми не ставимо крапку у цій історії. Просимо жителів не бути байдужими. Фіксувати на відео та фото всі заїжджі асенізатори й інші підозрілі моменти та повідомляти у Муніципальну варту. Разом нам вдасться виявити порушника», – каже голова Асоціації.

Зазначимо, що завдяки камерам спостереження вдалося знайти порушника, який злив нечистоти на Сабарівському шосе.

 

Автор: Павло Петрушкко
Читайте також