У Вінниці помічники ветеранів веслували Південним Бугом
20:01 30.09.2023
293

У Вінниці для помічників ветеранів організували спортивне дозвілля, в якому також взяли участь військові та волонтери. Щоб опанувати SUP-дошки, учасники зібралися на березі Південного Бугу.

Про це повідомляють у пресслужбі ВМР

Дехто з військових узяв із собою команду підтримки. Веніамін Бондарчук – ветеран та учасника «Ігор Нескорених» - прийшов з дружиною та 6-місячною донечкою. Рідні чекали чоловіка на березі, спостерігаючи за його успіхами..

Помічник ветерана Дмитро Чорний прийшов сьогодні з 16-річним сином Максимом. Кажуть, що на SUP-дошках кататимуться вперше, тому в передчутті нових вражень. Поряд також – Володимир Борищук. 

Не знаю, чи зможу стати на дошку через проблеми зі здоров’ям. Але спробую точно. Знайомі каталися і казали, що дуже класно, – поділився враження Володимир.

Директорка департаменту соціальної поітики Валентина Войткова зазначиа, що мета заходу – згуртувати помічників ветеранів, які з наступного тижня приступають до роботи у «Сервісному офісі у справах ветеранів»..

«Помічники ветеранів мають важливу місію. На їхніх плечах лежить велика відповідальність. Тому ми вирішили організувати для них командне дозвілля, щоб вони отримали позитивні емоції і з новими силами приступили до роботи», – зазначає директорка Валентина Войткова.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також