У Вінниці пройде акція вшанування пам’яті загиблих Захисників України
09:08 28.08.2024
382

29 серпня у Вінниці відбудеться важлива подія — акція вшанування пам’яті загиблих Захисників України. Цей день, який також є Днем пам’яті загиблих Захисників, має велике значення для всіх українців, адже він нагадує нам про тих, хто віддав своє життя за нашу свободу та незалежність.

Виставка історій героїв

У четвер, з 10:00 до 20:00, біля водонапірної вежі у Вінниці буде організована виставка, де кожен зможе дізнатися про життя та подвиги 20 героїв, які загинули, захищаючи нашу країну. Це не просто історії, а живі свідчення мужності, патріотизму та відданості своїй Батьківщині. Вони варті того, щоб бути почутими, адже кожен з цих героїв поклав своє життя за мирне майбутнє України.

Автопробіг в пам'ять загиблих

О 12:30 організатори запрошують усіх бажаючих взяти участь в автопробігу, який стане символом єдності та пам'яті. Маршрут пройде від ТЦ "Грош" на вулиці Гетьмана Мазепи, 23, через вулицю Соборну, Хмельницьке шосе, вулицю Юності до Сабарівського кладовища, де знаходиться Алея Слави. Учасники автопробігу матимуть можливість разом вшанувати пам'ять загиблих Героїв під час церемонії покладання квітів.

Мирна акція на Європейській площі

З 16:00 до 17:30 на Європейській площі у Вінниці відбудеться мирна акція, на яку організатори запрошують усіх, хто хоче висловити свою шану загиблим Захисникам. Тут можна буде побачити плакати та фотографії тих, хто віддав своє життя за свободу України. Кожен бажаючий може долучитися до акції, принісши із собою плакат або фотографію свого загиблого героя.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також