У Вінниці відбувся регіональний студентський форум
12:21 14.12.2023
277

На Вінниччині відбувся Форум «Студентське самоврядування: перспективи та виклики».Говорили про актуальні питання сьогодення, окрему увагу приділили й особливостям працевлаштування молоді та актуальним запитам на ринку праці.

Про це повідомояють у Віницькій обласній військовій адмінітрації.

У Форумі взяли участь представники студентського самоврядування регіону, а також навчальних закладів та профільних департаментів обласної військової адміністрації. У форматі панельних дискусій присутні обговорили актуальні питання, що найбільше цікавлять студентство, - йдеться в інформації.


Обговорювали виклики, які стали перед навчальними закладами під час військового стану. Звичайно, згадали і по допомогу військовим.
Зустріч проходила в інтерактивному режимі. Представники департаментів обласної військової адміністрації надали відповіді на запитання щодо перспектив розвитку студентства Вінниччини, а також ознайомили з роботою структурних підрозділів ОВА.Тож учасники та учасниці також дізналися про роботу інших департаментів обласної військової адміністрації. Зокрема, отримали важливу інформацію про сучасну молодіжну політику, особливості змін в освіті.

Зазначимо, що форум організували Студентська Рада Вінниччини за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА, Департаменту гуманітарної політики ОВА та обласної військової адміністрації, ректори університетів, керівники закладів професійно-технічної інформації. 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також