У ВНТУ рекретували студентів для роботи в аграрному секторі
18:10 21.10.2023
275

Днями у ВНТУ компанія, яка займається добривами  для сільського господарства, провела презентацію та «ярмарку вакансій». Організували зустріч підприємців зі студентами фахівці Центру розвитку кар'єри та неперервної освіти міста  Вінниці.

Мета презентації полягала в ознайомленні студентів та випускників ВНТУ з компанією та відкритими в ній вакансіями, на яких можуть працювати студенти-старшокурсники та випускники.. Представники компанії розповіли про можливості, які надаються молодим спеціалістам, котрі прагнуть розвивати свою кар'єру в цій прогресивній компанії,-  повідомляють у пресслужбі університету.

Зазначимо, що хоча вуз і технічний, у ВНТУ є ряд спеціальностей, які потрібні для роботи саме в аграрарному секторі. Мова йде  про економістів,  менеджерів,  маркетологів,  фахівців з підприємництва та торгівлі,  екологів, фахівців із захисту навколишнього середовища та транспортних технологій.

Представники компанії розповіли про структуру та напрями роботи "Makosh". Також повідомили сказано про вакантні посади, які відкриті в компанії. Це менеджери, агрономи, відеографи. 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також