Вінниця прощатиметься з розвідником Олегом Смірновим
09:06 20.07.2023
284

Сьогодні у  Вінниці прощатимуться з Олегом Смірновим, розвідником. Юнак загинув 14 липня під час виконання бойового завдання, сталося це на Херсонському напрямку. Хлопець свідомо обрав професію військового і пішов на війну, як тільки йому виповнилось 18.

Про це повідомляють у ВМР.

Олег захоплювався футболом, був пристрасним вболівальником вінницькоїСьогодні у  Вінниці прощатимуться з Олегом Смірновим, розвідником. Юнак загинув 14 липня під час виконання бойового завдання, сталося це на Херсонському напрямку. Хлопець свідомо обрав професію військового і пішов на війну, як тільки йому виповнилось 18.Сьогодні у  Вінниці прощатимуться з Олегом Смірновим, розвідником. Юнак загинув 14 липня під час виконання бойового завдання, сталося це на Херсонському напрямку. Хлопець свідомо обрав професію військового і пішов на війну, як тільки йому виповнилось 18. «Ниви». По завершенню навчання у ліцеї № 29, вирішив присвятити своє життя військовій службі. А з початком повномасштабного вторгнення, лише упевнився у правильності свого рішення стати на захист Батьківщини. Він робив усе для цього, розповідають рідні. Багато тренувався та вступив у Товариство сприяння обороні. А щойно виповнилося 18-ть, пішов на війну, - йдеться в інформації.

Побратими згадують Олега Смірнова як завзятого та спритного розвідника, вольового та наполегливого воїна.

Завжди веселий та бадьорий, усміхнений та готовий до викликів, Олег освоював не лише тактику бою, а й принципи роботи різноманітного озброєння. Нерідко міг дати доречну пораду старшим та досвідченішим бійцям», – розповіли в Інстаґрамі тактичної групи «Реванш».

Церемонія прощання із Олегом Смірновим розпочнеться о 10:00 за адресою: 1-й пров. Київський, 64. Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також