Вінниця прощатиметься з сержантом Олександром Меньшовим
09:14 27.11.2023
292

Сьогодні, 27 листопада, Вінниця прощатиметься з сержантом Олександром Меньшовим. У мирному житті чоловік був письменником. Воїн загинув 17 листопада поблизу села Кліщіївка Бахмутського району. 

Про це повідомляють у ВМР.

Олександр Меньшов народився 13 березня 1977 року у Херсоні. Разом з дружиною та двома неповнолітніми дітьми чоловік потрапив в окупацію. Через  пів року родині вдалося вирватись з окупованого міста, місцем проживання херсонці обрали Вінницю.

Згодом чоловік, вирішив  вступити до Збройних сил України.

Нещодавно друком вийшла його книжка-щоденник «Я, Фокс і окупація». У ній Олександр описав жахіття, які спіткали херсонців під ворожим гнітом. На сторінках знайшли відображення факти, свідчення, а також думки, розповіді рідних та знайомих. На жаль, сам автор побачити вихід своєї книжки у світ так і не встиг…

Олександр Меньшов був людиною честі, талановитим автором, щирим патріотом, що палав любов’ю до України та своєї сім’ї, — написали у видавництві.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Церемонія прощання із Захисником та заупокійне богослужіння відбудеться сьогодні у Спасо-Преображенському кафедральному соборі, початок об 11:00 год.

 

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також