Зупинили за порушення, а знайшли наркотики: патрульні викрили водія на трасі М-30
Сьогодні, 16:45
252

Днями на трасі М-30 стався інцидент, який спершу виглядав як звичайне порушення правил дорожнього руху, але в результаті обернувся значно серйознішою ситуацією. Патрульні поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen T4, водій якого порушив ПДР. 37-річний чоловік, який перебував за кермом, одразу викликав підозри у правоохоронців через дивну поведінку та ознаки наркотичного сп'яніння.

Попри підозри патрульних, водій відмовився пройти перевірку на наркотичне сп’яніння у медичному закладі, що є класичною тактикою уникнення відповідальності. Однак його поведінка лише підтверджувала підозри: чоловік постійно нервував і намагався уникнути зайвих питань.

Під час поверхневої перевірки патрульні звернули увагу на те, що водій щось стискав у руці. В момент перевірки він непомітно спробував викинути цей предмет, але інспектори швидко це помітили. Як виявилося, чоловік намагався позбутися пластикової ємності з речовиною білого кольору, яка, за всіма ознаками, була наркотичною.

Після виявлення підозрілої речовини патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого розслідування. Водій, який не зміг приховати речовину, був затриманий. На нього було складено протокол за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Слідство визначить, що саме знаходилося в ємності, яку водій намагався викинути. Якщо підтвердиться, що це наркотична речовина, на чоловіка чекає кримінальна відповідальність.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також