У лісі на Вінниччині виявили чоловіка з рушницею і двох браконьєрів
16:16 13.12.2023
417

У мисливських угіддях Ладижинського лісництва виявили чоловіка, який розставляв браконьєрські петлі. Одна петля була при ньому, а іншу вже встиг встановити. На фігуранта складено протокол і накладено штраф у розмірі 1020 грн, згідно ст.85 КУпАП. Браконьєрські петлі вилучили.

Про це пишуть на сторінці Центрального лісового офісу.

Виявила браконьєра, який саме встановлював петлі в мисливських угіддях Губницького лісництва. В цього чоловіка при собі було ще 5 петель, які він не встиг встановити. Державна лісова охорона оформила протокол і наклала штраф згідно ст. 85 КУпАП. Знаряддя браконьєрства в чоловіка вилучили.

На території Шпиківського лісництва в урочищі «Петрашівська дача» працівники державної лісової охорони виявили чоловіка, який незаконно перебував у мисливських угіддях з рушницею. Зброю вилучили і наклали штраф згідно ст. 85 КУпАП.

«Це лише три випадки з останніх рейдів. Завдяки вчасному виявленню порушників вдалось запобігти гибелі тварин. Шкода, що люди використовують такі варварські методи полювання - браконьєрські петлі. Це справжнє знущання над беззахисними тваринами», - зазначено в повідомленні.

Автор: Анна Бурлака
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa