У Вінниці під колеса пасажирського потягу потрапили двоє неповнолітніх вінничан
13:32 18.02.2022
286

17 лютого у Вінниці під колеса пасажирського потягу потрапили двоє неповнолітніх вінничан. Від отриманих травм один з хлопчиків загинув на місці події, інший з тілесними ушкодженнями госпіталізований.

За інформацією слідчого управління, близько 19.40 години до поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному перегоні Тюшки-Вінниця потяг смертельно травмував дитину. Загиблим виявився 13-річний вінничанин.  Крім того, внаслідок наїзду потягу  травмувався його 14-річний товариш.


Попередньо встановлено, що компанія з чотирьох дітей ввечері біля залізничних колій  слухала музику з  портативної колонки. Під час цього двоє з підлітків  потрапили під колеса  пасажирського потягу.  Одна дитина загинула на місці події.
Травмованого товариша друзі відвели додому, про загиблого товариша не повідомили дорослим.
Інформація  в поліцію надійшла від машиніста потягу.


Обставини трагедії  встановлюють слідчі  в межах відкритого кримінального провадження  за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також