У Вінниці представники «Українська команда» Вінниччини спільно з волонтерами та військовими здали кров для порятунку постраждалих українців
17:07 22.02.2024
271

У Вінниці представники «Українська команда» Вінниччини спільно з волонтерами та військовими здали кров і її компоненти для допомоги постраждалим українцям.

«Вкотре наші волонтери наповнюють донорський банк своєю кров'ю. Сьогодні нашу з військовими ініціативу прийшли підтримати молоді прихильники штабу, які також не змогли стояли осторонь і захотіли допомогти тим, хто гостро потребує крові», - зазначила голова виконавчого комітету Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Юлія Дьомкіна.

Щодня Вінницький обласний центр переливання крові оголошує про нестачу донорської крові та їх компонентів, закликаючи громадян не залишатись байдужими та здати кров. Одна донація крові може врятувати три людських життя, тому кожен свідомий громадянин може прийти та зробити свій вагомий вклад для своєї країни вже сьогодні!

«На фронті тривають бойові дії, росіяни продовжують тероризувати обстрілами українські міста і села. Кожного дня ми бачимо, як кількість поранених та постраждалих, яким необхідна невідкладна допомога зростає, а тому й збільшується потреба в наповненні донорського банку. Ми можемо бути рятівниками наших громадян, які цього потребують, здавши кров в місцевих центрах переливання крові», - розповідає Людмила Станіславенко, волонтерка та відома громадська діячка.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також