У Вінниці відбудеться міні-фест "Обирай Сам": інформаційний захід ЗСУ без роздачі повісток
11:01 18.04.2024
263

У Вінниці 20 квітня відбудеться інформаційний міні-фест "Обирай Сам" для військовозобов'язаних, організований ЗСУ, де повістки роздаватись не будуть. Про це повідомляє представник 120-ї бригади територіальної оборони ЗСУ, Роман Ковальський.

Захід має на меті надати інформацію про можливості служби у різних підрозділах ЗСУ та навчання у військових закладах. Він пройде на Фонтанній площі Центрального парку з 12:00 та обіцяє бути великою можливістю для всіх бажаючих дізнатися про умови служби без примусу до військової реєстрації.

Олександр Царевський, сержант 168-го батальйону 120-ї бригади ТРО, зазначає, що захід важливий для спростування міфів та стереотипів про військову службу, поширених ворожою пропагандою, та дає змогу особисто поспілкуватися з представниками підрозділів.

Захід також стане платформою для фандрайзингу, з аукціоном та благодійним концертом для збору коштів на необхідне обладнання, зокрема дрони для 120-ї бригади ТРО. На заході також буде функціонувати польова кухня.

Зустріч відбудеться 20 квітня в суботу, з обіцянкою спокійної атмосфери без роздачі повісток по місту та інформацією, доступною для всіх охочих.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також