У Вінниці вироком 6 років позбавлення волі покарали чоловіка, який колов голкою жінок
14:31 26.03.2024
265

Суд виніс вирок чоловікові, який у Вінниці колов жінок голкою від шприца. Інцидент стався у травні 2019 року, коли 22-річного зловмисника затримали на зупинці громадського транспорту. Після затримання його взяли під варту, а нещодавно суд виніс вирок – 6 років позбавлення волі.

За даними пресслужби Вінницької обласної прокуратури, прокурор вдалося довести, що підсудний вчиняв хуліганські дії, коли він колов жінок медичною голкою, завдаючи їм тілесні ушкодження. Його жертвами стали 9 місцевих мешканок.

За звичайністю, чоловік колов у сідниці. Але одній з потерпілих він завдав ще й численні тяжкі поранення грудної клітки, які були небезпечними для її життя.

Крім цього, під час санкціонованого обшуку в помешканні злочинця знайшли та вилучили 32 набої калібру 9,0 мм. Чоловік не мав дозволу на їх зберігання.

Суд визнав обґрунтованими доводи прокурора Вінницької окружної прокуратури та визнав винуватим у вчиненні злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України. Він призначив покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Наразі, вирок ще не став остаточним.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також