У Вінниці засудили чоловіка за жорстоке вбивство рідної сестри
16:02 23.02.2023
292

Вінницькій апеляційний суд залишив у силі вирок щодо покарання чоловіка, який вбив рідну сестру. Злочинця покарано 15 роками ув’язнення. Влітку 2019-го засуджений з особливою жорстокістю скоїв умисне вбивство.

Про це повідомляє Вінницький апеляційний суд.

На судовому засіданні його адвокат просив вирок змінити та призначити покарання за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – 10 років позбавлення волі.

Сьогодні Вінницький апеляційний суд залишив у силі вирок міського суду, яким 33 літнього чоловіка покарано 15 роками ув’язнення.

Конфлікт між вбивцею в потерпілою виник під час розпиття спиртних напоїв. В ході сварки у чоловіка виник умисел вбити сестру. Він силою наніс кулаками два удари тулубу сестри в область нирок, від чого та упала на підлогу.

Злочинець оголив нижню частину тіла потерпілої, взяв у будинку металевий цвяходер, ввів його в задній прохід потерпілої і сильно вдарив по вільному кінцю металевого цвяходера, в результаті чого він повністю увійшов в тіло потерпілої, спричинивши тілесні ушкодження, від яких остання померла на місці події.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також