У Вінниці затримали порушника комендантської години
11:01 04.09.2024
355

Вінницькі правоохоронці під час патрулювання однієї з вулиць міста помітили 36-річного вінничанина, який перебував на вулиці під час комендантської години, що одразу привернуло їхню увагу.

У пресслужбі Патрульної поліції зауважили, що під час розмови з патрульними чоловік почав помітно нервувати, що викликало додаткові підозри у правоохоронців. Інспектори вирішили провести поверхневу перевірку, в ході якої було виявлено поліетиленовий пакетик з білою порошкоподібною речовиною. Підозрюючи, що це можуть бути наркотичні речовини, патрульні одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого розслідування.

Зараз слідчі займаються встановленням усіх обставин інциденту та проведенням експертизи, яка допоможе визначити точний склад вилученої речовини. Якщо підтвердиться, що виявлена речовина є наркотиком, громадянину загрожує серйозна відповідальність згідно з чинним законодавством.

Правоохоронці закликають громадян бути відповідальними та повідомляти про будь-які підозрілі дії чи порушення, які вони можуть помітити. Це допоможе підтримувати порядок і безпеку в місті.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також