У Вінниці завершено ремонт даху ліцею №30, пошкодженого внаслідок ракетної атаки
18:49 05.02.2024
297

Капітальний ремонт даху ліцею №30 у Вінниці, який постраждав від атаки, здійсненої збройними силами росії, було успішно завершено. Згідно з повідомленням Вінницької міської ради, в ході реконструкції було проведено заміну кроквяної системи, реконструкцію димарів, облаштування системи водовідведення, а також установлено нове покриття з металочерепиці. Всі роботи виконувались у відповідності до оновлених будівельних стандартів, що включають заходи з утеплення, дозволяючи зменшити витрати тепла на 15%.

Директорка ліцею, Алла Панасюк, зазначила, що ушкодження даху були спричинені уламками ракет, запущеними Росією. Вона додала, що через інтенсивні дощі виникли протікання, які призвели до обвалення стелі у спортивному залі. Відповідно до її слів, це змусило місцеву владу виділити кошти на терміновий ремонт, щоб забезпечити безпеку учнів і персоналу.

Під час ремонтних робіт велика увага приділялася аспектам безпеки, включаючи монтаж системи підігріву даху для запобігання формуванню бурульок. Разом з ремонтом покрівлі також було відновлено і спортивний зал, що також постраждав.

Алла Панасюк підкреслила, що завдяки завершенню ремонтних робіт учні ліцею тепер мають змогу займатися спортом в оновленій спортивній залі, створеній для їх комфорту та розвитку.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також