У Вінниці обрали нову очільницю молодіжної ради
09:41 22.12.2023
345

Вінницьку Молодіжну раду очолить 19-річна студентка Донецького національного університету імені Василя Стуса – Марія Маєвська. Дівчина навчається на третьому курсі, опановує фах політолога. Громадською роботою займається починаючи з шкільних років і вже понад три роки реалізує молодіжну політику міста.

Про це повідомляють у ВМР

 

Для мене молодіжна рада – це осередок втілення ідей активної молоді та можливість реалізації кожного. Це про право бути почутим, право бути собою та відкривати свій потенціал. Починаючи з президентства шкільним самоврядуванням та участі у ГО «Лідер» та Дитячій дорадчій раді при департаменті освіти міста, я зрозуміла, що громадська робота буде моєю основною, – зазначила Марія Маєвська.

Також пані Маєввська наголосила на основних цілях роботи. Зокрема, це: підтримка іміджу Вінницької молодіжної ради; збереження важливих цінностей;  популяризація грантової діяльності; пошук нових партнерств та взаємодія зі сталими партнерами; ефективна комунікація делегатів.

Нагадаємо, що Вінницька молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом, утворений з метою врахування позицій молоді при реалізації державної політики у сферах соціального становлення молоді, залучення молодого покоління в процеси духовного, економічного і соціально-культурного розвитку міста.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також