Український осередок JA Ukraine пропонує новий курс "Фінансова грамотність" для шкіл та училищ на 2023-2024 навчальний рік
15:39 30.07.2023
257

Український осередок JA Ukraine запроваджує новий курс "Фінансова грамотність" у навчальних закладах на 2023-2024 навчальний рік.

Понад 170 закладів з 8 регіонів вже виявили бажання приєднатися до програми. Цей курс розроблений фахівцями JA USA та адаптований до українського законодавства і вимог банків та фінансових компаній. Практичний курс "Фінансова грамотність" допоможе молоді освоїти навички управління особистими фінансами, включаючи планування бюджету, зайнятість та доходи, управління коштами, кредити, страхування та інвестування.

Учасники курсу також розвиватимуть соціальні навички, працюючи в команді і вирішуючи завдання. Програма "Фінансова грамотність" вже отримала гриф Міністерства освіти і науки України і запланована для впровадження у Вінницькій області та 9 закладах професійно-технічної освіти.

Junior Achievement Ukraine спільно з партнерами забезпечує комплекс навчально-методичного забезпечення для учасників курсу. Навчання викладачів для якісного викладання курсу проводиться з метою підготовки до запуску програми в навчальних закладах.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також