Ветерани запрошуються на безкоштовну програму навчання з управління в умовах воєнного стану від «Школи врядування» та КМА
19:30 03.04.2024
261

Організації «Школа врядування» та Києво-Могилянська академія імені Андрія Мелешевича оголошують набір ветеранів на безоплатну сертифіковану програму «Управління під час воєнного стану та в контексті поствоєнної реконструкції». Програма має на меті допомогти ветеранам у професійному зростанні та розвитку навичок, необхідних для кар'єри у сфері державної служби та місцевого самоврядування. Запуск програми відбудеться 22 квітня 2024 року, а подання заявок триватиме до 8 квітня.

Учасники програми зможуть опанувати важливі знання та навички, які сприятимуть їх подальшому працевлаштуванню та ефективній роботі в державних структурах.

Програма була розроблена у співпраці з Національним агентством України з питань державної служби та реалізується в рамках ініціативи «Розширення професійних можливостей: розвиток ветеранів для успішної кар'єри в державному секторі», підтриманої програмою IREX з реінтеграції ветеранів, фінансованою Державним департаментом США.

Для отримання більш детальної інформації про програму та процес подання заявок, будь ласка, відвідайте відповідну веб-сторінку.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також