Вінниччина отримала для медичних закладів допомогу з Німеччини
16:34 15.12.2023
297

Як повідомили на сторінці Департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА, до Вінниччини прибув ще один гуманітарний вантаж з Німеччини, ініційований меценатами Павлом Михайловим та Віталієм Костюком, які обіймають посаду позаштатних радників голови Вінницької обласної військової адміністрації з гуманітарних питань.

У цьому поставленні вантажівки перевозили функціональні ліжка, матраци та приліжкові тумби. Гуманітарна допомога була доставлена до Подільського регіонального центру онкології та лікарні ім. Ющенка.

Передачу допомоги відбулося за участю Ірини Липко, представниці меценатів. Зараз Павло та Віталій активно працюють над організацією наступних гуманітарних вантажів.

"Дякуємо нашим надійним партнерам за наступний гуманітарний вантаж. Це надзвичайно важлива допомога для наших медичних закладів. Павло Михайлов та Віталій Костюк не припиняють надавати підтримку у сфері охорони здоров'я Вінниччини. Разом до перемоги", - підкреслила начальник КУ "Вінницький обласний центр технічного та фінансового нагляду за діяльністю закладів охорони здоров'я" Алла Бриль.

Автор: Анна Бурлака
Читайте також