Вінниці затримали чоловіка, який продавав наркотики
17:13 27.05.2024
280

Зловмисник збував психотропи за місцем свого проживання за схемою «з рук в руки». Задокументували правопорушення 24 травня поліцейські Вінницького районного управління поліції. Слідчі повідомили йому про підозру суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.  Про це повідомляє пресслужба Вінницької поліції.

Під час обшуку в будинку фігуранта поліцейські вилучили порошкоподібну речовину, схожу на PVP, зіп-пакети для пакування, мобільний телефон, банківську картку та інші речові докази.

 За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави 242 тисячі гривень. Санкція статті передбачає покарання до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. 

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також