Вінницька поліція затримала чоловіка, який незаконно заволодів мотоциклом під час угоди про купівлю
16:29 19.08.2023
271

18 серпня, у Вінницькій області, 27-річний житель Києва незаконно апропріював мотоцикл Kawasaki 750, видаючи себе за покупця. Зловмисника було затримано поліцією району упродовж 20 хвилин.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, 29-річна жінка звернулася до поліції з повідомленням про викрадення мотоцикла. За її словами, чоловік познайомився з нею як покупцем, проте під час зустрічі взяв у нього пістолет і викрав транспортний засіб.

Невдовзі після події, поліція використала план "Перехват" та застосувала необхідні ресурси для затримання зловмисника. Він був затриманий біля смт Турбів.

З'ясувалося, що зловмисник, 27-річний херсонець, недавно звільнений із в'язниці, відгукнувся на оголошення про продаж мотоцикла і домовився з жінкою про зустріч. Під час зустрічі він погрожував пістолетом та викрав мотоцикл.

Поліція вилучила викрадений мотоцикл та пістолет. За даною подією відкрито кримінальне провадження за статтею 289 частини 3 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Наразі розглядається питання щодо оголошення підозри затриманому та обрання йому запобіжного заходу.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також