Вінницькі компанії в ТОП-10 найкращих підприємств України: переробка, сільгоспвиробництво та будівництво на перших ролях
11:00 18.03.2024
303

Чотири підприємства з Вінниччини увійшли до ТОП-10 найкращих компаній України у сферах переробної промисловості, сільського господарства і будівництва.

Опендатабот опублікував індекс найкращих українських підприємств, які отримали найбільший оборот та мають бездоганну ділову репутацію. Серед них чотири компанії з Вінницької області.

При складанні індексу враховувалися фінансові показники і ділова репутація, при цьому виключалися підприємства з санкційних списків або власники яких мають зв'язки з РФ.

У ТОП-10 з переробної промисловості потрапила "Вінницька птахофабрика" з оборотом 39,25 млрд грн. У сільськогосподарському секторі представлені дві компанії: ПрАТ "Поділля" з оборотом 6,04 млрд грн та ТОВ "Птахокомплекс «Зоря Поділля» з оборотом 5,30 млрд грн. У будівельній галузі у ТОП-10 увійшла компанія "Автострада" з оборотом 8,07 млрд грн, яка також зареєстрована у Вінницькій області.

Індекс Опендатаботу — аналітичний інструмент для оцінки стану українського бізнесу, який базується на фінансовій звітності компаній та діловій репутації.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також