Вінницькі веслувальники здобули перемоги на Європейських іграх ветеранів спорту у Фінляндії
20:00 20.07.2023
256

Вінницькі веслувальники з Вінниці залишили свій слід на європейських змаганнях ветеранів спорту з веслування на байдарках і каное, які тривали з 26 червня по 9 липня у Тампере, Фінляндія. За інформацією Вінницької міської ради, вони стали призерами цих змагань, які зібрали 238 спортсменів із 12 країн світу.

Людмила Козаченко, майстер спорту України та тренер-викладач відділення веслування на байдарках і каное МДЮСШ №2, здобула чотири золоті, три срібні та дві бронзові медалі, демонструючи вражаючі досягнення. Дмитро Музика, також майстер спорту України, теж блиснув своїм талантом, виборовши три золоті, шість срібних та одну бронзову медаль.

Змагання виявилися особливо конкурентними та захоплюючими завдяки великій кількості спортсменів, що брали участь. Змагалися на дистанціях 200 м, 500 м та 5 км у категоріях К-1, К-2 та К-4.

Наступні Європейські ігри ветеранів спорту заплановані на січень 2024 року в Ломбардії, Італія, і, безсумнівно, спортсмени з Вінниці знову продемонструють свою високу майстерність та готовність до змагань.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також