Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини провели антинаркотичний рейд
15:42 25.10.2023
255

Вчергове у Вінниці пройшов захід по боротьбі з наркоторгівлею у місті. Учора волонтери «Українська команда» Вінниччини, Міжнародна антинаркотична  асоціація, за підтримки небайдужих волонтерів та студентів Вінницького медичного фахового коледжу ім. акад. Д.К. Заболотного об’єднавшись спільною метою, зафарбовували рекламу сайтів з розповсюдження наркотичних речовин.

«Кожен із нас може протидіяти розповсюдженню наркотичних засобів найпростішим способом – зафарбувати злощасний надпис, який є одним із засобів поширення серед молоді речовин психотропного походження. Саме такою акцією ми хочемо показати кожному пересічному громадянину, що борючись зі злом у такий найлегший спосіб, ми можемо врятувати багато людських життів», - розповідає громадська діячка, волонтерка Людмила Станіславенко.

 

До заходу також долучились співробітники Вінницького міського центру соціальних служб та Департаменту протидії наркозлочинності.

 

«Ми дякуємо усім, хто був небайдужий до такого роду акцій та приєднався до нас. Коли ми бачимо, що наші справи знаходять відгук у людських серцях, розуміємо, що ми рухаємось у правильному напрямку», - зазначає координаторка Волонтерського штабу Юлія Дьомкіна.

Читайте також