Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини провів майстер-клас для вінничан
18:37 23.01.2024
280

До дня Соборності Української держави активні вінничани вирішили створити обереги для наших військових і передати їх на фронт.

 

«Хочеться аби наші янголятка оберігали життя захисників на передовій. У такому гарному та приємному колі однодумців ми створимо дуже багато оберегів і в подальшому їх волонтери передадуть на фронт», - розповідає Інна Черемісова, учасниця заходу майстер-класу.

 

Разом з активістами волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини та Координаційним штабом "Херсонщина - це Україна" було проведено майстер-клас, де вмілі майстрині показували як виготовити янголят або будь-який інший оберіг. Дехто навіть почав вʼязати носки для військових, адже кажуть, що пара теплих носочків зігріває не тільки душу військового, а й ноги у холодних окопах.

 

«Такі заходи вкотре показують, що українці єдині та соборні, їх сила волі та духу надихають працювати на волонтерському фронті й далі! Наша команда також вирішила взяти участь та створити свої вироби для захисників. А також на знак вдячності за терпіння та працю ми пригостили кожного учасника смаколиками», - розповідає  Юлія Дьомкіна, координаторка волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини

Автор: Марія Петренко
Читайте також