Волонтерський штаб "Українська команда" Вінниччини започаткував новий проєкт допомоги
12:45 02.05.2023
266

Активісти волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини щодня шукають нові можливості, щоб підтримати та потурбуватись про кожного, хто цього потребує.

1 травня у Вінниці волонтери у співпраці з благодійним фондом Людмили Станіславенко та Клубом успішних жінок Вінниччини розпочали проєкт, що буде мати постійну основу - «Сертифікат добра для сильних жінок».

«Українські жінки - це найяскравіший приклад незламності духу, сили та волі.  Вони виховали справжніх героїв, які зараз боронять незалежність та суверенітет України від російського ворога, чекають вдома своїх захисників з поля бою, самостійно виховуючи  сина чи доньку або беруть зброю в тендітні руки і стають на захист української землі. Жіночий актив наших організацій вважає своїм обов'язком висловити безмежну вдяку таким жінкам та підтримати їх. Тому така ініціатива і знайшла своє відображення  у новому проєкті допомоги" - зазначила Юлія Дьомкіна, голова виконавчого комітету волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини.   

 

В рамках новоствореного проекту матері військових, їх дружини або жінки-військовослужбовиці отримали сертифікати для безкоштовного проходження огляду, діагностики та консультації у лікаря-гастроентеролога, офтальмолога або гінеколога.

«До Дня Матері ми підготували подарункові сертифікати та передали їх нашим сильним жінкам, щоб вони змогли потурбувались про свій найважливіший скарб – здоров'я. Протягом місяця кожна наша учасниця матиме змогу відвідати обраного для себе лікаря та отримати безкоштовну консультацію. Надалі ми будемо вдосконалювати наш проект та шукати ще більше можливостей підтримувати наших українок», - розповідає відома громадська діячка Людмила Станіславенко.

Автор: Анна Бурлака
Читайте також