Волонтери «Українська команда» підтримали Антинаркотичний рейд
13:06 19.09.2023
255

Активісти вінницького волонтерського штабу «Українська команда» спільно з Міжнародною антинаркотичною  асоціацією Вінниччини організували захід по боротьбі з наркоторгівлею у регіоні.

«Сьогоднішня акція проводиться не вперше. Ми маємо за мету показати, що кожен із нас може протидіяти розповсюдженню наркотичних засобів, маючи при собі лише звичайний балончик з фарбою. За надпис назв сайтів чи мобільних додатків із розповсюдження заборонених речовин криється не просто акт вандалізму, а цілі людські долі!», - ділиться з нами керівник громадської організації Міжнародної антинаркотичної асоціації Олександр Волошин.

До акції долучилися працівники Вінницького міського центру соціальних служб та Департаменту протидії наркозлочинності, а також небайдужі містяни. Об'єднані єдиною метою та спільними зусиллями, учасниками рейду було замальовано не один десяток реклами наркотиків у місті.

«Ми маємо турбуватись один про одного та берегти життя кожного нашого громадянина. Віримо, що підтримуючи такого роду заходи, ми можемо допомогти позбутися залежності іншим», - зазначає координаторка Волонтерського штабу Юлія Дьомкіна.

Читайте також