Волонтери "Українська команда" Вінниччини подарували свято дітям з центру соціально-психологічної реабілітації
13:26 04.07.2024
272

Волонтери "Українська команда" Вінниччини разом з благодійним фондом родини Гуменюк знову подарували частинку добра і тепла для вихованців вінницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Цього разу на базі пабу "Вінницька реберня" благодійники організували для діток день розваг. Малеча мала змогу почути цікаві подробиці про створення пабу, насолодитися смачними стравами, відвідати єдиний в Україні унікальний сад лілій на території закладу, гратися і ділитися веселощами з дорослими.

Особливо зворушливим моментом для всіх стали щирі дитячі посмішки та обійми, якими діти дякували волонтерам за чудовий день. В кінці заходу дітлахи отримали пакунки із солодощами, які стали приємним завершенням насиченого дня.

Координаторка "Українська команда" Вінниччини, Юлія Дьомкіна, зазначила: "Нашою метою було подарувати дітям радість і зробити їх день яскравішим. Ми завжди раді бачити їхні щасливі обличчя та чути їхній сміх.

" Представниця благодійного фонду родини Гуменюк, Вікторія Гуменюк додала: "Діти - це наше майбутнє, і ми повинні робити все можливе, щоб вони відчували себе щасливими та захищеними. Сьогоднішній день став чудовим прикладом того, як небайдужі люди можуть змінити життя дітей на краще."

Довідка: Центр соціально-психологічної реабілітації дітей у Вінниці надає підтримку дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Волонтери та благодійні організації регулярно проводять заходи та надають допомогу для покращення умов їхнього життя та розвитку.

Автор: Анна Островська
Читайте також