Волонтери «Української команди» Вінниччини надали гуманітарну допомогу пенсіонерам
11:12 31.01.2024
256

Піклування про осіб похилого віку повинно бути пріоритетним напрямком у волонтерстві. Минуло тижня активістами "Українська команда" Вінниччини спільно з благодійним фондом Людмили Станіславенко надали гуманітарну допомогу вінничанам пенсійного віку та внутрішньо переміщеним особам.

«Ми завжди намагаємось підтримати та потурбуватись про наших містян похилого віку, адже розуміємо, що наразі вони перебувають у важкому становищі. Самі ж люди звертаються з проханням допомогти їм, тому ніхто з нас не може залишитись осторонь», - розповідає громадська діячка Людмила Станіславенко.

Завдяки потужній співпраці з французьким гуманітарним фондом «Doc4Ukraine», волонтери змогли порадувати близько ста громадян смачними та наборами. У кожному пакунку, окрім смаколиків, була також упаковка запашної кави. Благодійники вірять, що ця кава зігріє серця людей в холодні зимові вечори.

«Вдячність та радість кожного, хто отримує нашу допомогу надихає і спонукає ще більш активно працювати задля блага наших громадян», - зазначила Юлія Дьомкіна, голова виконавчого комітету Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також