За останню добу на території Вінниччини було зафіксовано 14 виїздів рятувальників для приборкання пожеж
10:54 12.08.2023
264

Минулої доби на Вінниччині рятувальники 14 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. Зокрема, шість з них сталися на території приватних домогосподарств, а саме: чотири в господарчих спорудах на території Липовецької, Якушинецької, Бершадської та Лука-Мелешківської територіальних громад, ще дві - у житлових будинках в Соболівській та Вендичанській територіальних громадах. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Вінницькій області.

11 серпня сталася найбільша пожежа в селі Іванівка, що входить до Лука-Мелешківської територіальної громади Вінницького району. Пожежа спалахнула в господарській будівлі площею понад 60 квадратних метрів. Дякуюючи оперативній та відмінно зкоординованій діяльності рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вдалося зупинити поширення полум'я на прилеглі споруди. Проте внаслідок пожежі постраждав 18-річний юнак, який отримав травми.

Того ж дня вінницькі рятувальники п'ять разів виїжджали для приборкання загорянь на відкритих територіях у Гайсинському та Тульчинському районах області. Недбалість невідомих осіб, які необережно поводилися з вогнем, призвела до займання сухої трави та пожнивних залишків на площі більше 4 гектарів.

Рятувальники наголошують на необхідності дотримання правил пожежної безпеки та обережного ставлення до використання відкритого вогню для всіх мешканців області.

Автор: Марія Петренко
Читайте також