Затримано чоловіка у Вінниці за крадіжку товарів з магазинів на суму понад 12 тисяч гривень
13:45 14.02.2024
383

У Вінницькій області 33-річного місцевого жителя, який має судимість за злочини пов'язані з наркотиками, затримали за подвійне пограбування магазинів, внаслідок якого було викрадено товари на суму понад 12 тисяч гривень.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, адміністрація торговельних точок повідомила про крадіжки, скоєні невідомим чоловіком, який неодноразово з'являвся в магазинах та непомітно забирав товари з полиць.

Зловмисника, раніше засудженого за наркотичні злочини, вдалося виявити завдяки оперативно-розшуковим діям та записам з камер відеоспостереження. Його затримали за місцем проживання.

Подія викликала реакцію правоохоронних органів, які розпочали досудове розслідування за фактом крадіжки, кваліфіковане за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність у вигляді ув'язнення до 8 років.

Поліція також нагадує, що за час воєнного стану за крадіжку може бути призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 8 років, підкреслюючи серйозність злочину та наслідки для правопорушника.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також