Здоров'я чоловіків на першому місці: Унікальна ініціатива у Вінниці напередодні Дня Святого Валентина
20:48 12.02.2024
275

У той час, коли більшість з нас готується святкувати День Святого Валентина, даруючи один одному різні приємні подарунки, Клуб Успішних Жінок Вінниці разом із благодійним фондом Людмили Станіславенко та Волонтерським штабом «Українська команда» Вінниччини звертає увагу на не менш важливу тему – здоров'я чоловіків.

"Наша кужаночка лікар Наталя Саврацька, надає унікальну можливість для чоловіків пройти безкоштовне обстеження простати. Це не тільки прояв турботи, але й проактивний крок до збереження здоров'я"- зазначає Голова вищої ради КУЖ, волонтерка та громадська діячка Людмила Станіславенко.

Ініціатива відкриває двері для тих, хто, можливо, з різних причин зволікав або не мав можливості пройти необхідне обстеження, надаючи їм шанс зробити це без будь-яких фінансових витрат.

"Вона виступає як нагадування про те, що здоров'я є найціннішим ресурсом, яким ми володіємо, і його потрібно цінувати та оберігати"- розповідає пані Наталя.

Для отримання додаткової інформації потенційні учасники ініціативи можуть звертатися безпосередньо до волонтерки Благодійного Фонду Людмили Станіславенко Христини Мельник.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також