Зворушлива історія родини військових з Вінниччини: знайомство у соцмережі, одруження і очікування малюка
13:30 11.01.2024
294

Анастасія родом з Херсону, а Олексій – із села Мартинівка Жмеринської громади. Подружня пара, яка познайомилася на посту під час несення служби, чекає на синочка і продовжує боронити Україну від ворога.

Неймовірну історію військовослужбовців опублікувала Жмеринка City.

«Ми познайомилися 28 грудня 2022 року в соціальній мережі TikTok. Потім переписувалися кілька місяців. І в той момент, коли Олексій з побратимами повернувся з самого пекла, з Бахмута… він зробив мені пропозицію. В травні 2023 року ми одружилися в місті Жмеринка», - розповідає дівчина.

Анастасія за професією картограф-геодезист та агроном. Дівчина має 2 вищі освіти, служить в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Олексій – учасник АТО з 2015 року. Закінчив Чернятинський аграрний технікум та Вінницький аграрний університет.

Вони не тільки боронять нашу державу від ворога, а й здобувають ступінь магістра в Мелітопольській аграрній академії. Вчать теорію і здають сесії онлайн: через тимчасову окупацію університет переїхав до Запоріжжя.

«Там залишилися мої батьки, дідусь і бабуся. Вони вірять в ЗСУ і чекають на звільнення територій. Нам всім треба об’єднувати зусилля, щоб здолати ворога і перемогти!», - розповідає дівчина. На захисті нашої держави також батько Олексія – Анатолій. Він відбиває ракетні атаки, коли у нас всіх лунає «повітряна тривога».

 

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також