Родинам загиблих захисників на Вінниччині вручено ордени «За мужність» ІІІ ступеня
17:20 24.05.2023
262

Сьогодні, 24 травня, голова Гайсинської військової адміністрації Людмила Головашич та начальник Першого відділу Гайсинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Бершаді підполковник Сергій Паладій особисто нагородили родини загиблих захисників громади.

Цю інформацію повідомив Бершадський міський голова Віталій Драган.

Указом Президента України від 9 січня 2023 року № 9 солдата Гончарука Ігоря Олеговича, який загинув, було посмертно нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня за його героїзм, відвагу, патріотизм та відданість.

Також за особисту мужність та героїзм, Указом Президента України від 11 грудня 2022 року № 861 молодшого сержанта Голуба Леоніда Григоровича та солдата Менюка Ярослава Олександровича, які також загинули, було посмертно нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня за їх героїзм, відданість та незабутні вчинки.

Указом Президента України від 11 грудня 2022 року № 861 солдата Цуканова Олександра Петровича, який виявив особисту мужність і самовіддані дії у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України і залишився вірним військовій присязі, було також посмертно нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Ці відзнаки визнають внесок цих загиблих захисників у важливість і безпеку нашої країни та підкреслюють їх величезний внесок у захист нашого народу.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також