Смертельне ДТП сталося на Вінниччині
13:00 08.09.2021
296

7 вересня  на автодорозі Могилів-Подільський-Ямпіль-Бершадь-Умань, при в’їзді в місто Ямпіль,  автомобіль Opel Omega зіткнувся з електроопорою.  Внаслідок автопригоди  загинула пасажирка іномарки. 46-річний водій автівки, в організмі якого виявлено 1,54 проміле алкоголю, затриманий в процесуальному порядку.   

Аварія сталась близько 23.30 години.

За кермом легковика перебував  житель  Ямпільської територіальної громади.

За попередньою інформацією слідства, на заокругленій ділянці дороги водій не впорався з керуванням транспортного засобу та допустив зіткнення  з електричною опорою, в результаті чого  автомобіль розірвало навпіл. Внаслідок аварії 45-річна пасажирка автівки, жителька Ямполя, отримала травми несумісні з життям.

Нетверезий водій транспортного засобу не постраждав. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. 

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Обставини та причини аварії з’ясовують слідчі.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання - до 10 років позбавлення волі.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://vn.npu.gov.ua/news/dtp/policziya-vstanovlyuje-obstavini-smertelnoji-avariji-u-mogiliv-podilskomu-rajoni-r/

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також