На Вінниччині нагородили кращих спортсменок з художньої гімнастики
13:33 10.01.2024
313

В області відзначили найкращих спортсменок Вінницької обласної федерації з художньої гімнастики за 2023 рік, повідомляють на сторінці ОВА.

Під час заходу юні спортсменки продемонстрували присутнім свої неповторні показові номери.

Відзнаку отримала найкраща гімнастка Вінниччини, членкиня Національної збірної команди України, чемпіонка та призерка Кубків тa чемпіонатів України, учениця Вінницької школи вищої спортивної майстерності Лейла Юсіфзаде. 

Також спортсменкам присвоїли омріяні розряди «Кандидат у майстри спорту України» та Перший розгляд з художньої гімнастики. Нагородили членкинь збірної команди Вінницької області, які впродовж року відстоювали честь нашої області на змаганнях різного рівня. 

Від імені Начальника ОВА Сергія Борзова, голови обласного відділення НОК України у Вінницькій області, Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна привітала молодь та передала сертифікат на 100 тисяч гривень для придбання спортивного інвентаря для збірної команди з художньої гімнастики Вінниччини. 

«Наші юні спортсменки плідно працювали увесь рік, представляли Вінниччину на національних та міжнародних майданчиках. Дякую тренерам, які завжди були поруч. Щиро розумію батьків дівчат, які іноді жертвують своїм особистим графіком, часом, вкладають неймовірні зусилля та підтримують їх за будь-яких здобутих результатів», – зауважила посадовиця.

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також