"Вінницькі Вовки" вибороли срібло та бронзу на міжнародному турнірі в Австрії
18:02 28.11.2022
256

Юнацькі команди спортивного клубу «Вінницькі Вовки», які склали основу двох збірних України з флаг-футболу, стали учасниками New Generation Bowl 2022  та повернулися додому зі здобутками. Збірна U15 виборола срібний кубок турніру, а команда U17 отримала бронзу.

Протягом 25-27 листопада у Відні проходив New Generation Bowl 2022 – міжнародний турнір збірних з американського та флаг-футболу, який традиційно організовують в Австрії. Цього року турнір було проведено вперше після дворічної перерви, пов’язаної з коронавірусом. Ігри відбувались у п'яти різних вікових групах, в яких загалом взяли участь понад 300 юнаків та дівчат із шести країн.

«Наші хлопці та дівчата показали себе дуже круто та гідно представили Україну. Тренерський штаб надзвичайно задоволений, пишаємось нашими вихованцями!» – прокоментували в клубі.

Нагадаємо, що раніше, у вересні, юнацькі збірні України з флаг-футболу взяли участь у Carpathian Bowl 2022, який пройшов у м. Кошице (Словаччина). Це були перші від початку повномасштабної війни змагання для збірної.

«Вовки» дякують усім захисникам України за можливість тренуватись, брати участь у чемпіонатах, підтримувати та розвивати дитячий спорт у такий нелегкий час!

Читайте також